Antisäätäjä – Fiksun ajankäyttäjän opas

Tämän kirjan kohdalla otin testiin äänikirjan ja kuuntelin kirjan Supplasta. Huomasin tykkääväni kuuntelemisesta enemmän kuin lukemisesta, esimerkiksi vähän pidemmillä automatkoilla laitoin radion sijasta kirjan ”soimaan” ja huomasin kuinka helppoa kirjoista oppiminen voi tällä tavoin olla.

Kirjassa oli tehtäviä joihin en juuri ajaessa keskittynyt, mutta niissäkin oli oma sisältönsä, varsinkin jos kokee olevansa kiireinen eikä aika riitä kaikkeen haluamaansa. Kirjassa tuli esille tosiasioita, joista suurin osa oli jo ennestään tuttuja, mutta uudelleen avattuna niistäkin oppi uutta. Kuten asia mitä kiireisempi olet, sitä vähemmän saat aikaan. Tai kirjassa hienosti avattu ajan varastaminen, kirjassa asia oli avattu kutakuinkin näin: Jos kaverisi kävelee lupaa kysymättä lompakollesi ja vie sieltä kaksikymppisen olet raivoissasi hänelle miksi hän varastaa sinulta, mutta kun kaverisi tulee pyytämään sinua tekemään hänen työtehtävään, et välttämättä ajattele asiaa, kuinka hän varastaa aikaasi. Tämä on käytännössä sama, kuin kaksikymppisen vieminen lompakostasi. Tästä asiasta myös tultiin asiaan, kuinka tärkeää on oppia kieltäytymään, ja näin säästämään aikaa.

Tykkäsin kuuntelusta ja tykkäsin kirjasta, myöskin perheenjäseneni jotka välillä joutuivat kirjaa kanssani kuuntelemaan, pitivät kirjaa hyvänä ja sanoivatkin, että kirjassa on täyttä asiaa.

Anna Perho

Kirjapisteet: 2

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *