Palvelumme

Verkkosivut

Verkkosivutiimimme toteuttaa yritysten toiveiden mukaisesti räätälöidyt verkkosivut, jotka toimivat responsiivisesti eri laitteilla. Hakukoneoptimoinnin ansiosta yrityksesi saa näkyvyyttä Googlessa. Meiltä onnistuu myös esimerkiksi verkkokaupan luominen. Visioonan omat verkkosivut ovat käsialaamme.

Juonnot

Hoidamme juonnot varmalla ja energisellä otteella varmistaen yleisön viihtyvyyden. Tiimimme jäsenistä löytyy erilaisia luonteenpiirteitä, joten löydämme varmasti sopivan juontajan niin isoihin kuin pieniinkin tilaisuuksiin.

Mediatuotanto

Tuotamme mainosvideoita, tuotekuvauksia ja tapahtumien kuvausta.

Dokumentointi

Luomme yrityksesi tarpeisiin sopivat dokumenttipohjat, joiden avulla selkeytät ja nopeutat dokumentointia. Toteutamme dokumentoinnit myös muista projekteistamme.

Somemarkkinointi

Kaipaako yrityksesi apua sosiaalisen median päivittämisessä? Järjestämme erilaisia some- koulutuksia ja ohjausta eri palveluiden käyttöön. Kauttamme saat näyttävät mainoskampanjat.

Tapahtumat

Tapahtumatuotantomme kattaa tapahtumat aina yrityksen sisäisistä pikkujouluista suuriin tapahtumiin, kuten Eerikinkadun Approihin. Mietitään yrityksellesi sopiva tapahtuma tuomaan lisämyyntiä ja näkyvyyttä!

”Osuuskunta Visioona ottaa uudet haasteet vastaan innostuneena ja positiivisella asenteella. Yhteistyö Visioonan kanssa oli meidän näkökulmastamme hyvin onnistunut, sillä Visioonan työntekijät omaksuivat nopeasti meidän yhdistyksellemme tärkeät arvot ja työskentelytavat. Visioonasta oli iso apu meille ja suosittelemme heidän palveluitaan ehdottomasti myös muille!”
Päivi Pihlajamäki
Yrityskylä Varsinais-Suomi / TAT , aluekoordinaattori

Otamme vastaan suuremmatkin haasteet! 

Kerro meille ideasi yhteydenottolomakkeella.

0