Visioonan Verkkosivut


Suunnittelimme ja toteutimme Visioonan verkkosivut wordpress ratkaisulla. Aloitimme verkkosivut kokonaan puhtaalta pöydältä ja tein esimerkiksi etusivun. Piirsin myös osuuskunnallemme logon.
Työskentelen tällä hetkellä verkkosivujen kääntämisen parissa.


Toimin Salo gaming expo tapahtuman järjestäjänä. Päätehtäväni kuului markkinointi sekä asiakaspalvelu.
Tapahtuma järjestettiin toista kertaa Salohallissa 5.-7.10.2018

Yrityskylä

Toimin neljän päivän ajan ohjaajana yrityskylässä. Työkuvaani kuului kahden yrityksen ohjaajana toimiminen ja yleisen järjestyksen ylläpito. Vastuullani oli päivän aikana noin 6-10 kuudesluokkalaista.

POPPankki_Valittu logo


Järjestimme juhlatilaisuuden Kosken osuuspankin satavuotis päiville. Tarjoilimme kahvia ja leivoksia sekä jaoimme uusia osuuskaupan kirjoja ja mainoskasseja.

renkaanvaihto

Visioonan Renkannvaihto

Järjetimme osuuskunnan kanssa talvirenkaidenvaihtotapahtuman. Suunnittelin tapahtumaa varten mainoksen ja vastasin asiasta tulleisiin asiakkaiden yhteydenottoihin.

Salo Gaming Expo

Verkkosivusuunnitelmamme lähti valkotaululta ja lopulta kehittyi tämänhetkisiin sivuihin.Tarkoituksenamme oli luoda helppokäyttöiset ja käyttäjäystävälliset sivut.

Käytimme runsaasti aikaa hakuneoptimointiin tutustumiseen ja sen valjastamiseen sivustolle.

SGE - Logo CMYK 2018

Kuuluin Salo Gaming Expo tapahtuman markkinointitiimiin. Tehtäviini kuului mm. Sosiaalisen median suunnittelu ja tuotto, mediailmoituksen tekeminen sekä yleisen markkinoinnin ylläpitö. Tapahtumaa mainostettiin sosiaalisen median lisäksi lehdessä, flyereilla, tienvarsimainoksilla ja järjestämällä ”äijäparkki” Salon seiska tapahtumaan.

Tapahtumassa paikan päällä hoidin toimin teknisenä tukena, pyöritin turnauksia ja tein materiaalia sosiaaliseen mediaan. Tapahtuma tavoitti yli 800 kävijää.

Lisäksi teimme tapahtumaa varten before- ja aftermovien.

SGE-ryhmäkuva

Toimin osuuskunnan kanssa yritysakylän ohjaajina neljän päivän ajan. Tarkoituksenamme oli toimia ohjaajina ja hoitaa yrityksiä yrityskylän sisällä. Hoidin Lidl ja K-supermarket liikkeitä neljän päivän ajan, jokaisena päivänä vastuullani oli 6-10 lasta eri Turun alueen kouluista.

yrityskylä-ryhmäkuva
pop-pankki-visioona


Järjestimme juhlatilaisuuden Kosken osuuspankin satavuotis päiville. Tarjoilimme kahvia ja leivoksia sekä jaoimme uusia osuuskaupan kirjoja ja mainoskasseja.